Wednesday, October 29, 2008

Første hilsen fra Østrig
























































Kære familie og venner

Her er den først hilsen fra Østrig. Vi har nu boet i dette fremmede land i 2 md. 2 md. der har bragt mange oplevelser, men også mange udfordringer.

Huset vi er flyttet ned i var helt nyt med de mangler det nyt hus har. Men vores udlejer har vist sig at være en rigtig bolighaj, der kun tænker på at spare penge, så vi bliver nok nød til at leve med en række kosmetiske mangler og måske en større funktionel fejl, de næste 3 år hvor vi bor i Østrig.

Børnene er startet i skolen, kasper og Emil har så småt vænnet sig til den kontante måde lærerne styre klassen. Det betyder også at der er meget mere ro og ingen driller hinanden. Camilla syntes også at klassekammeraterne er venlige og imødekommende, men afsavnet af "kærsten" og vennerne i Danmark vejer stadigvæk stort.

Vi prøver at opleve noget hver Søndag og har allerede været på Gross Glocksner og slåsset i sne, vi har besteget to bjerne, prøvet en sommer bjergrutchebane på 2,2 km. Næste week end skal vi i et af tysklands største water parks.

I denne uge har vi købt ski til hele familien (undtagen Pia), så nu venter vi kun på at der skal komme sne :-).

I efterårsferien var Pia's søster Gitte, mand Ivan og børn, Sascha, Nicklas på besøg. hvilket var noget vi virkelig nød. Ivan kan du huske vores bjergbestigning ??? ½ tid i forhold til nomineret, vi var virkelig nogle seje fyre............. Det seje gik af os da vi næste dag skulle en tur op på das Unters Bjerg, hvor gondol liften en periode svævede i 700 m højde og da den paserede en mast begyndte at sveje kraftigt. men da vi først kom på toppen 1840 meters højde var det en fantastisk tur og udsigt.

det er nu uge 44 og vi ser frem til den 11. nov. hvor Pia får besøg af tove og Annette, to veninder der tager turen ned i tog. dette kan kun være en opfordring til alle andre der får lyst til at besøge os, vi har gæsteværelset klar så book en tid i vores besøgskalender.

Dette var alt fra denne gang. jeg lover at i den kommende week end får jeg oploaded nogle af vores billeder.

servus/Bo