Sunday, June 20, 2010

6 :-) og 4 :-(

Når man nu har 500 rabat point er det med at udnytte dem. Her er resultatet af indkøbet, en masse tom emballage.

Normalt er det mig der sidder og hjælper med LEGO, men da jeg var i USA måtte Pia træde til.

De sidste detaljer med gearkassen skal lige på plads

Så er der dømt bold....resultatet snakker vi ikke om

Et stemningsbille fra en varm dag ved poolen, med de snedækkede bjerge i baggrunden, bedre kan det næsten ikke blive.

Jeg var sikker vinder vi vores konkurrence om hvem der kunne holde vejret længest under vandet.

Farsdag i Østrig, men fine hjemmelavede gaver fra Kasper og Emil.
Et af Pia's nye billeder, jeg er ikke sikker på hvad det skal forestille, men jeg tror nok jeg engang har set noget ligende i en tegnefilm med Mumitrollen.


3 uger uden opdatering, jeg beklager virkeligt, men det skyldes at jeg rejste til USA om søndagen da jeg skulle opdatere første gang og kom hjem sent om søndagen anden gang jeg skulle opdatere og nu er det så tredje gang.
,
Hvad er der så sket. De små detaljer kan ingen i familien huske, men nogle få højdepunkter har vi fundet frem. Første uge var speciel for Camilla, da hun fik højeste karakter i en matematik prøve. Faktisk havde hun slet ingen fejl :-) Senere fik hun næsthøjeste karakter i regnskab da hun desværre havde en dum og simple lægge sammen fejl.
,
Lørdagen før jeg tog til USA fejrede vi Pia’s fødselsdag. Jeg tror faktisk ikke hun havde forventet at få en rigtig gave, måske et gavekort. Men vi havde købt et stort staffeli, så nu behøves hun ikke at sidde på gulvet og male, med ryggen bøjet i en dårlig stilling :-)
,
Jeg blev også fejret, faktisk to gange. I Østrig fejres farsdag den 13. juni og i Danmark den 5. juni. Lørdagen før jeg rejste til USA fik jeg hjemmelavede gaver af Kasper og Emil, et stærkmand billede og et nøglebræt. Da jeg kom hjem fra USA blev jeg få fejret anden gang, men de obligatoriske underbukser :-) Desværre falder morsdag på samme dato i både Danmark og Østrig :-(
,
Lørdag aften før jeg tog til USA spillede Emil og Kasper fodbold på fliserne uden for huset. Pludselig ramte Emil ned i fliserne med højre tå. Det var et ordentligt skrald han fik og han kunne næsten ikke gå. Søndag morgen var det ikke blevet bedre så Pia tog til skadestuen og her viste det sig tåen, var brækket. 3 uger i ro, ingen fodbold, hvilket er svært i disse world cup tider :-(
,
I USA var jeg på indkøb. Naturligvis købte jeg Weber udstyr, et dækken til gasgrillen, to spare ribs holder, en marinade sprøjte og et LED lys til håndtaget så når jeg åbner grillen, har jeg lys direkte ned på kødet. Helt sikkert en ting man ikke kan undvære :-) Da dollaren stadigvæk er forholdsvis lav og elektronik stadigvæk er billig i USA købte vi et nyt SONY video kamera. Jeg kunne forestille mig at nogle af de fremtidige reporteringer måske kommer til at foregå med video.
,
Selvfølgelig fik vi fantastisk vejr i Østrig mens jeg var i USA, Op til 35 grader. Med vores nye varmer i poolen blev vandet hurtigt tæt på 26 grd. hvilket ifølge Kasper og Emil var for varmt, når luften også var varm :-(. Da jeg kom hjem fra USA måtte vi derfor endnu en tur på indkøb. Denne gang var den en transportabel aircondition. Temperaturen i vores soveværelser på første sal er ulideligt når der er så varmt udenfor.
,
Fodbold har første prioritet når det gælder Kasper og Emil, det overgår endda tegnefilm, hvilket ikke siger så lidt. Første gang Danmark skulle spille var Emil klar 2 timer før kampen startede. Han havde hentet en gammel fodboldmedalje som han hang om halsen, herefter fandt han en kampoversigt han havde fået også var han klar til fodbold. Stemningen var høj da kampen startede, men da kampen sluttede…..ja i kender jo sikker alle resultatet.
De har også optaget alle de spillede kampe på vores SAT box, så hard disken er helt fuld og vi har været nød til at slette nogle gamle kampe for at få plads til de nye kampe der bliver spillet når de ikke har mulighed for at se kampen.
,
For dem af Jer læsere der har besøgt os, ved at vi handler ind i Tyskland i et stort indkøbscenter kaldet Globus. De sidste 5-6 md. har vi samlet mærker, der gav rabat til Spigelau glas. Da vi handlede ind i fredags opdagede vi, at lørdag var sidste dag for at udløse de indsamlede point. Vi gik derfor hjem og talte vores mærker og opdagede at vi faktisk havde tæt på 500 mærker :-). Disse mærker kunne give på til 80% rabat på de fleste Spigelau glas og da vi ikke var tilfreds med nogle af vores glas, tog vi lørdag til Globus. Resultatet var 8 nye snapsglas, 8 nye rødvinsglas (et glas kan indeholde en hel flaske rødvin), 12 nye long drink glas, 8 dessertvinglas, 2stk 25cm glasfade og 2 stk 15 cm. glasfade. Alt det fik vi for ca. 500 kr. pga. rabatten.
,
Jeg skulle have været til veteranbil rally, men desværre måtte naboen aflyse, så jeg kom ikke ud og køre i Triumph. Heldigvis har han lovet at vi finder et andet rally, så jeg må bare være tålmodig :-(
,
Pia er nu igennem sin 3 ugers udrensningskur og 9 uger henne i den samlede kur. Resultatet taler for sig selv: Mere energi, fin og blød hud, mindre hovedpine, ingen mavesmerter, bukserne er blevet lidt for store, hun har ikke brug for en morfar, generelt en fantastisk forbedring :-). Lige nu spiser Pia sin Detox shake hver morgen, hvor hun blender forskellige frugter med soja mælk og lecitin pulver. Hun spiser ikke hvedemel, pasta og ris og undgår generelt fødevare med gluten og laktose. Vi får masse af grøntsager og godt kød og masse af forskellige smoothies. I stedet for slik spiser vi nødder og frugt og det bedste er, at vi ikke savner det søde. Vi er dog ikke fanatiske så er vi ude på restaurant eller på besøg, spiser vi naturligvis det der kommer på bordet, men nok ikke i så store mængder som før vores kostforandring. Vi havde krise i onsdags da vores blender brød sammen så i to dage måtte vi bruge stavblenderen når vi lavede smoothiesL Heldigvis havde Globus blender på tilbud, så nu er det igen let at blende frugt de 2-3 gange om dagen vi får en smoothie.
,
Fommerferien nærmer sig og næste uge skal Camilla til Italien med skolen, jeg skal til Danmark med arbejdet og i week enden får Pia besøg af en arbejdskollega, men mere om det i næste blogindlæg.
,
Servus Fam. Mortensen