Sunday, November 9, 2014

Fodbold og pulled pork

Stemningsbillede fra SV Grødigs kamp i lørdags


En selfi fra toppen af Gaisberg, som drengene og jeg besteg Søndag eftermiddag


Endnu et stemningsbillede ud over Salzburg dalen, flottere bliver det ikke




En stille uge med afslapning i week enden. Lørdag tog vi til Golling for at leje ski til drengene. I Golling findes der en forretning, hvor man kan leje ski for en hel skisæson. Det var 3 år siden sidst vi havde lejet ski og meget var sket ind imellem. Da vi spurgte om de kunne leje ski, var svaret at man kun kunne leje ski ind til drengen var 13 år (Kasper og Emil er nu 15). Egentlig var det meningen at drengene først skulle have egne ski efter denne sæson, men nu bliver vi nok nød til at tage ud og købe ski til dem i næste week end.

Lørdag aften var jeg til fodbold ved SV Grødig, som Grundfos sponsor,  sammen med to kunder. Desværre tabte SV Grødig, da de kun var 10 på holdet mod 12 på modstanderens hold.......forklaring: dommeren var helt sikkert betalt af modstanderen, da vi fik alle de gule kort incl. to røde kort, en til en spiller og en til træneren.


Langt om længe skal vi have pulled pork igen og som altid har Camilla inviteret Pauli til middag, da han elsker vores pulled pork. Da jeg pt. er på Paleo diæt har Pia enda været så flink, at hun har lavet hjemmelavet burgerboller af mandelmel, så nu kan jeg sammen med resten af familien smovse i aften.

Servus fam. Mortensen



No comments: