Sunday, December 14, 2008

Kasper og Emil havde venner med hjem. Emil havde Sofie med hjem


Kasper havde marcel med hjem



Far havde været på LEGO og holde en præsentation, der gav bonus i form at naturalier



Kasper og Emil brugte hele Søndagen på at samle de store Star Wars rumskibe. PS Cornelis (Quality Director, LEGO) siger at de kan fås til meget favorable priser på LEGO.COM



Bo fik også advents gave, det helt store Bose anlæg

Så ankom de, Familien Versluis (Gamle naboer) kom søndag aften den 21. dec.

De havde hund med, hvilket ikke passede alle i familien :-)

Der gik ikke lang tid før der var gang i Star Wars film og kamp i stuen


Fredag i uge 50 fik Camilla hendes dom. Hun var på sygehuset for at få fjernet stingene og samtidig fik hun checked stabilitetet i knæet. Desværre havde hun ikke meget bevægelighed i benet og stabilietetn i knæet var ikke god, så dommen var, at hun skulle have nye korsbånd. De næste 6 uger skal hun træne benet så når de operere hende er det på et rask og stærkt knæ.
,
Week enden var noget alle i familien havde set frem til, specielt børnene, da Grundfos havde inviteret i biografen for at se Madargaska 2....... på tysk. Børnene måtte tage en ven med og Kasper inviterede Marcel og Emil inviterede Sofie, som han sidder ved siden af i skolen. Om filmen var god ved jeg ikke, jeg faldt i søvn 10 min inde i filmen, men ifølge børnene skulle den være vældig god...selv på tysk.
Da vi kom hjen blev Sofie og Marcel et par timer, hvor de legede og spillede Wii til den store guldmedalje. Det var specielt sjovt at høre Kasper og Emil bruge tyske ord for at kommunikere med hinanden. der blev brugt ord som: Halt nicht das, was is das, Geil og sehr gut.
,
Om søndagen var jeg allene på ski i Flachau området. Jeg ankom som en af de første da liften åbnede og var med det første hold det kom til toppen. Solen skinnede og løjpen var ny præpereret og jeg havde mine nye ski og støvler på. Bedre fåes det ikke, men 2 timer allene, hvor man konstant køre op og ned er meget mere hårdt end man/jeg regnede med så resten af søndagen måtte jeg ligge på sofaen og restituere.
,
Lige så dårligt uge 51 sluttede for Camilla, lige så godt startede uge 52 da Camilla skulle til Fysioterapi. Da hun ankom kunne hun kun bøje benet 30 grd. men da hun forlod terapeuten kunne hun bøje 90 grd. og han havde udtalt at han ikke kunne forstå at hun skulle have nye korsbånd når hun allerede kunne bruge benet så meget. Denne melding var virkelig noget der fik Camilla's humør helt op i skyerne.
,
Med en uge til jul og 1½ uge til vi skal til Danmark var alle børnene helt ustyrlige. specielt Kasper og Emil glædede sig virkelig til at vores gamle naboer skulle komme den 21. dec. De glædede sig til at få nogle de kunne snakke og lege med, på dansk.
,
Søndag den 21. ankom de så, Lige til aftensmaden og de snakkede dansk. Luftmadrassen var blevet pumpet, gæsteværelser var redt op, så tiden blev ikke spildt, børnene gik strake i gang med Star Wars film og Jedi ridder kampe og der blev afsluttet med julekalender. Børnene har ikke fri fra skole mandag og tirsdag, så de var rigtigt sure over at de skulle i seng allerede kl. 8:30 nu hvor de endelig havde fået besøg af "danske" legekammerater.
,
Her søndag aften sidder jeg og skriver, Cornelis sidder med hans Lap top, Camilla med hendes Lap top og Lisa og Pia sidder i sofaen og ser The Julekalender. det er total Julehygge og vi nyder det.
,
Servus fam. Mortensen

No comments: