Sunday, September 27, 2009

En uge med "dyr"e uheld

Familien nyder en is mens Emil leger Budistisk munk i Salzburg ZOO. Jeg tror jeg må spille filmen med Eddi Murphy så han kan lære hvordan man rigtig skal gøre det.



Her er vores hønemor blevet til en Lamamor


Vi var tæt på at få en lille sød abe med hjem som kæledyr, bare se hvordan både mor og datter
er helt fortabt i det lille dyr

Her er dyret så....ok lidt sødt var det godt nok


Lørdag havde vi besøg af Hans Jørgen og Tanja. Da de først fandt ud af at vi havde dansk remoulade gik de helt amok. ok jeg ved hvad de skal have i vært gave næste gang vi besøger dem.



Så er der gjort klar til aftenbadning, mere idyllerisk kan det næsten ikke blive



Så startede skolen og vi kom ind i nogle mere stabile rutiner. Jeg var godt nok ude og rejse i hele ugen, men børnene skulle jo i skole. Camilla startede på Polytech i Hallein og skal indtil hun får buskort afleveres i Puch kl. 6:45. Det er godt nok først på dagen. Kasper og Emil er startet i 3 klasse, men med de samme klassekammerater og lærer, så der er ikke så meget nyt.


En af uhellene i denne uge var Emil der i gymnastiktimen forstuede sin fod, da han skulle lave springøvelser. Han er ved at være over de værste hævelser og går nu fint på foden igen. Desværre var det ikke det eneste der skete. En ½ time før vi skulle have gæster om lørdagen fik han 3 finger i klemme i toiletdøren. Det var faktisk så galt at vi en overgang trode, at de var brækket. Men en kold pose med is og børn der kom på besøg hjalp på humøret.

Lørdag fik vi så besøg af Familien Hansen og som altid hyggede vi os rigtigt godt. Denne gang havde jeg sikret mig der var rigeligt gas til at grille og vores berømte hjemmelavede burger der sammen med hjemmelavet gargumolo gik rent hjem.
Kasper og Emil havde været i Salzburg ZOO med skolen og det syntes de havde været en så spændende oplevelse, at de syntes vi om søndagen skulle tage i ZOO. ZOO'en ligg tæt på Anif og vi er kørt forbi den utrolig mange gange og hver gang har der hold ufattelig mange bile foran. Udefra ser den ikke impornerende ud, men når man kommer ind er den både spændende og utrolig charmerende. Det er helt sikkert ikke den sidste gang vi skal derud.
Nu er klokken 19:30, Kasper og Emil har været i bad og skal i seng. Camilla er også lige kommet hjem og skal nu til at lave lektier, så jeg tror der er dømt sofa og film for Pia og Jeg.
Servus Fam. Mortensen







No comments: