Sunday, October 11, 2009

En stille uge i Østrig

Med en sådan udsigt på vej op af Untersberg, føler man sig lidt som Sean Connery i Medecin Man, hvor man flere gange blev facineret af udsigten fra toppen af skoven.



Kasper og Emil har lavet et hotel og fun park for deres Barguganger. Alt sammet er lavet i Lego med utrolig mange smp detaljer


Fredag aften og råhygge i sofaen, selv Alfi er ud til at være helt afslappet
Når det nu regner uden for må man ty til alternative metoder. Skumfiduserne skulle blive nøjagtigt lige så gode som over et rigtigt bål.....hvis man nu kan lide brændte skumfiduser ;-)


,
En helt igennem stille uge, ingen uheld, ingen stress, blot de daglige rutiner.......En ting skete der dog. Pia var begyndt at rydde op i nogle af vores mange sager i kælderen. Bla. i det lille kælderrum under trappen, hvor jeg også har min vin. Det viste sig at der over længere tid var samlet sig skimmel på mange af tingene i rummet. Bla. havde vores flotte håndlavede nisser fået skimmel næse. Næsen var simpelt hen blevet grøn. Det samme var vores julepuder, samt en del andre ting. Pia var efter denne oplevelse blevet lidt bekymret, så hun tjekkede også andre steder i kælderen og det kunne se ud til at vi visse steder er fugt i væggene. Vi har nu opstillet en affugter og håber dermed vi kan komme fugten til livs.
,
Vores nye naboer ser vi ikke så meget til, men deres 3 hunde ser og høre vi meget ofte. Der er to store og en hvalp. Hvalpen kan enda komme under hegnet så den er konstant over hos os. Pia har brugt hele denne uge til at afrette Alfi mod at begynde at gø når den opdager naboens hunde. Det er faktisk (hvorfor lyder jeg overrasket) lykkes hende at opdrage Alfi. Nu er det faktisk kun naboens hunde der gør når de mødes ansigt til ansigt henne ved hegnet.
,
Kasper og Emil brugte det meste af week enden til at lave et hotel og fun part til deres barguganger. Det der var facinerende var ikke om området og tingene var lavet godt eller flot. Nej det var facinerende at høre om alle de små deltaljer enkelte eller få sammensatte klodser skulle forestille. F.eks. havde de lavet en karrusel der kunne snorre rundt og gøre Bargugangerne rigtigt rundtosset. Det var en ting, men ved siden af karrusellen stod en omvendt klods der var hul og en tynd stang. Dette skulle forestille en vask og gulvskrubbe til når Bargugangerne brækkede sig af karruselturen.
,
Camilla fylder jo snart år, så hun og Pia va rude og prøve fødselsdagsgave. Camilla er faktisk helt vild for at få en Østrisk Dindl. Faktisk går mange unge mennesker i Østrig i Dindl og Lederhosen til fest, men det er ikke derfor hun ønsker sig en, hun syntes faktisk den er utrolig flot.
,
Vi er begyndt at købe ind i Tyskland om Fredagen. Så denne fredag tog vi også til Globus, hvor vi købte mad til ugens 5 første dage. Det dejlige ved Globus er, at de har en fantastisk fiskeafdeling, så denne gang købte vi fisk til både Lørdag og Søndag. Fisk var måske så meget sagt, for om Søndagen fik vi grillede Kammuslinger. Det var ikke noget Pia glædede sig til, men til trods for, at vi ikke fik købt den rigtige marinade, så blev resultatet faktisk rigtigt godt. Den grillede laksefilet med citronpeber, der er en af vores favoritter, blev også perfekt.
,
I skrivende stund skal vi til at se Forbrydelsen og derefter skal Camilla hentes. Hun er som altid sammen med hendes veninder og venner og det er hun nok også i næste uge....men hvem ved hvad næste uge bringer, måske bliver den helt anderledes og spændende end en stille og rolig uge i Østrig.
,
Servus
,
Fam. Mortensen





No comments: