Sunday, March 13, 2011

Briller og varmt vejr

Hurtigste bil pü biludstillingen var en Audi R8 Spider. Speedometeret gik helt op til 360 km/h


Camilla var hjemme lördag, saa der skulle hygges, med bananasplit og chokoladesovs


Sjov ved aftensmaden


Mandag blot 24 timer senere end da vi alle dagen før sad på toppen af Wagrain, befandt jeg mig på Tenerif. Årsagen var det årlige Water Utility møde på Grundfos, der dette år blev afholdt et centralt sted…Tenerif. Det var 3 dage med konstant møde og work shop, dog havde vi en eftermiddag, hvor der var planlagt forskellige udflugts muligheder. Jeg valgte at tage på hvaludflugt, der foregik fra en kæmpe katamaran i havet ud fra kysten i den sydlige del af Tenerif. Vi var heldige og så adskillige ”kort finnede Pilot hvaler”. Det er ikke de største hvaler, omkring 6 meter, men når de svømmer få meter fra skibet er det et utroligt flot syn.

Torsdag skete det så også for Camilla. Hun havde mandag været ved optikker da hun syntes hun havde problemer med at se detaljer på lang afstand. Resultatet: et par moderne briller i sort, der får hende til at se meget mere moden ud. Camilla syntes selv at hun ser meget mere intelligent ud, hvilket måske passer, i hvert fald slynger hun omkring sig med biologiske fagudtryk, her før tirsdag i næste uge, hvor hun skal op i biologi.

Lørdag var en helt speciel dag. Det var dagen for vores 3. biludstilling i Salzburg og selvfølgelig skulle vi også deltage dette sidste år vi er i Salzburg. Drengene var meget opsatte på vores tur, som de kaldte en mandetur, men udstillingen levede ikke op til deres forventninger. Hurtigste bil var en Audi R8 spider, hvor speedometeret gik op til 360 (sådan målte drengene topfarten). lamborghini’en var nu heller ikke så dårlig. Selvfølgelig sluttede vi turen af med en milkshake som man jo gør på en rigtig herretur. Mens vi sad i bilen og nød vores milkshake og snakkede om de biler vi havde set, lod jeg en bemærkning falde om at når de var blevet nogle år ældre, ville det nok være piger vi snakkede om, når vi var på herretur. Det var de slet ikke enig i, der ville gå mange år før de begyndte at interessere sig for piger…..ja ja, lad os nu se.

I skrivende stund er Camilla ude og løbe, Kasper og Emil leger oppe på værelset, Pia sidder og ser på huse i Budapest og jeg burde også gøre klar til at køre en tur på cyklen. Jeg har nemlig ikke været på ski i dag, da vi har haft Føenvinden på besøg. I går var der 19 grd. og her til morgen var der 14 grd. Så jeg valgte ikke at køre på bakken, men blive hjemme og nyde foråret.

Servus Fam. Mortensen

No comments: