Sunday, January 26, 2014

De små og store detaljer

Når nu sengen ikke kan komme op af trapperne så må man jo bruge krafterne på en anden måde


Det er ikke mere flytterod, men Kasper og Emil der laver en snydepakke til en fødselsdag


Et af de sidste penselstrøg før Camilla's lejlighed er færdigmalet


Et sidste farvel til lejligheden



Jeg ved ikke hvorfor, men tiden gaar ekstrem hurtigt i Östrig. Der er stadigväk saa mange smaa detaljer der tager tid. Pia er ved at pakke ud paa hendes värelse…..mange smaa detaljer, Camilla har haft 2 pröver og bruger hele hendes tid til at öve, Kasper og Emil, ja de pröver bare og hänge ved i skolen. Jeg selv er blevet klar over alle de smaa detaljer man er nöd til at kende til, naar man har den retslige ansvar for en virksomhed. Först havde jeg besög af en notar (ikke nåsåer) da vi er anpartsejer i vores Ukrainske selskab. Desuden havde vi hele sidste uge revisorer siddende for at gennemgaa vores regnskab som en del af aarsafslutnigen og konstant kommer der papir der skal underskrives af mig som som sidste godkendelse.........saa denne uge har väret tilegnet til de smaa detaljer.

En af de större detaljer har väret Camilla’s lejlighed. Efter 3 forsög paa at finde en maade at laane en trailer og bil saa vi kunne flytte de sidste 3 store ting hjem, det lykkes torsdag, hvor jeg laante en service vogn paa arbejde. Pauli og jeg fik derefter baaret de store ting ned, hvilket ikke var saa svärt da der var rimeligt plads. Det var meget värrere hjemme i huset, hvor Camilla’s dobbelt seng ikke kunne komme op af trapperne. Hvad skulle vi saa göre ?? heldigvis var vi to stärke mänd og beslutningen blev at hejse den op via altanen til anden sal og som sagt som gjort, 15 min. senere stod sengen paa plads i värelset.. Hele lördagen malede vi hendes lejlighed og i dag kom saa turen til slutrengöringen. Jeg tror vi alle gläder os til at faa afsluttet lejligheden og Camilla har faaet strenge ordre paa ikke at flytte de näste mange aar.

Som i sikkert har fornemmet saa har Kasper og Emil ikke väret alt for begejstret for at skulle flytte skole. Det har mest väret sporget og det at skulle til at snakke tysk men selvfölgelig ogsaa det at skulle finde nye kammerater. Nu har vi oplevet dem paa tysk et par gange og sproget bliver helt sikkert ikke et issue og först paa ugen kom de hjem med en indbydelse til en födselsdagsfest med overnatning. Fredag kl. 17:00 blev de derfor afleveret hos Tim og Lördag kl. 11:30 blev de igen hentet. Nu er de jo ikke saa gamle at de maa drikke alkohol, men saa er det jo godt, at der var energidrikke, hvilket ogsaa resulterede i at de faktisk ikke sov imellem fredag og lördag.

Det er nu søndag, Camilla's lejlighed er malet færdigt og gjort rent, vi har hygget os indendøres med varm cacao og film og nu er alle gået hver til sit. Jeg har 20 min. før grillen skal startes og kalkun medaljon skal grilles.

Servus Fam. Mortensen


1 comment:

Unknown said...

Savner jer meget her i Budapest :-) gennemgik den store wellness weekend med Okkels og vi nød det også på jeres vegne, da I jo skulle have været med deroppe sammen med os ! Knus Anna