Sunday, April 27, 2014

Salto og dejligt vejr i Prag

To drenge i Prag....og de opførte sig ordentligt, som gode danskere bør opføre sig i Prag.


Et familie billede, hvor Lukas fik sig sneget med på billedet


Der var virkelig fyldt med turister, her er det karlsbroen vi passere


Ja, det er mig der lige har forsøgt at lave en salto


En dejlig aften på en super restaurant



Det var en af de hårde uger for mig. Hele ugen gik med forberedelse til Onsdag, Torsdag og Fredag. Alle dage involverede tysk tale.

Onsdag fik vi besøg af den Østrigske ambassadøren, der normalt er bosiddende i Wien. Hun kom med den lokale Konsul og hendes mand. Hun er forholdsvis ny i Østrig, August sidste år, så det var første gang hun besøgte Grundfos. Det viste sig, at hun er utrolig ligefrem og meget dansk, så vi havde et godt møde og rundvisning i vores bygning.

Torsdag og Fredag havde vi vores første salgsmøde, hvor jeg havde hele 4 indlæg på tysk. Et af indlæggene var vores strategi, så det var naturligvis vigtigt, at mine sælgere forstod budskabet. jeg tror dog at det gik godt, i hvertfald fik jeg gode tilkendegivelser.

Kasper og Emil havde stadigvæk ferie i denne uge og en del af tiden gik med bordtennis. Vores bordtennisbord, som kan stå uden for blev placeret i haven og nu har vi to drenge, der er blevet meget bedre til bordtennis og en græsplæne med bare pletter, hvor drengene har stået.

Fredag kørte vi til Prag, hvor vi skulle besøge Familien Versluis, der er udstationeret fra LEGO. Det var utroligt hyggeligt og rart at mødes, da det var over et år siden sidst. Heldigvis føltes det kun som det var få måneder siden sidst, så tiden gik alt for hurtigt. Vi nåede dog en tur til centrum af prag, hvor vi i fantastisk vejr fik en rundvisning af vores lokale guide Cornelis. Det skal lige siges at Prag er utroligt flot også om aftenen, hvor vi spiste på en af de lokale færger......men vi syntes naturligvis stadigvæk at Budapest er bedst :-)

Vi er nu tilbage i Østrig, godt trætte men veltilpasse, det bliver ikke til grill i aften, men tidlig i seng,

Servus Fam. Mortensen


No comments: