Monday, August 20, 2012

Bruce Willis og Balaton


Dobbelt uheldigt, Pia har fået fys behandling på begge arme også brændt hun fingerne så hun måtte holde dem kolde med en ispose


Bruce Willis filmer lige nu i Budapest (En god dag at "Die hard"). Det hus han bor i ligger kun 2 km. fra os, så selvfølgelig kører vi en gang imellem forbi, det kunne jo være han gav kaffe.


Hygge på terrassen ved Anna og Brian.....og det blev sent og vådt


Et stemningsbillede fra den fantastiske Balaton sø. Her er det Kasper og Emil der har gang i mudderkamp


Pia er ikke en vandhund så hun nyder søen på land og i skygge.



Kasper og Emil syntes det har været en hård uge. De og Pia har brugt 3 dage på at ordne haven, hvilket indebar trimning af buske på vores skråning, klipning af græs  og adskillig poser med affald. Det var ikke den måde drengene havde tænkt sig at holde sommerferie.

Camilla derimod var helt oppe og køre…rent bogstavligt, hun bestod nemlig køreprøven og har nu tilladelse til at køre bil i hele Europa….så er I advaret, hvis i skulle forvilde jeg ned i området af Salzburg. Faktisk blev fornøjelsen kort for camilla, for Pia har nemlig påbudt hende at køre andres bil og da hun ikke har bil selv, ja så kan hun jo ikke køre bil L

Lørdag var ren afslapning, hvilket der var brug for, vi havde nemlig været på besøg fredag aften og det var blevet ret sent. Søndagen derimod blev nydt ved at vi kørte til søen Balaton sammenmed Bjarne og Marianne og deres dreng Jakob. Det er første gang vi er på syd siden af søen, hvilket er hvor der er en strand, næsten som ved havet. Eneste forskel er at vandet er omkring 26-28 grd. Også skal man svømme for at holde sig oppe, der er nemlig ingen opdrift som i saltvand. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi skal ned til søen, for det første er der en mere behagelig varme ved vandet når det er rigtigt varmt som nu og både drengene og vi nyder at slappe af of iagttage de mange forskellige folk på stranden, altså ren afslapning.

Mandag er helligdag i Ungarn og den brugte vi på at fiske sammen med min kollega Tibor og hans to drenge. Det er anden gang vi fisker i Ungarn, men et andet sted end første gang. Vi var mere heldig end første gang, hvor vi kun fangede 1 fisk. Denne gang fangede drengene 14 stykker tilsammen. Heldigvis gik de mere op i antallet af fisk end størrelsen for alle fiskene var mellem 4 og 7 cm. Det vigtigste var dog at de hyggede sig i 5 timer uden en computer.

Det er ny mandag aften, luften er 32 grd. Vandet er også 32 grd. Vi er netop kommet op efter en time i poolen. Vejrudsigten siger op til 37 grd. De næste 5 dage, så det er nok ikke sidste gang i denne uge vi skal i poolen.

Szia Fam. Mortensen

No comments: