Sunday, November 24, 2013

Tysk og spas

Et lille stemningsbillede fra Italien med bjerget Matterhorn i baggrunden


Applebanden


Det er så resultatet af 6 md. med bøjler på tænderne, jeg ved ikke om Pia var glad for igen at kunne smile


Og dette er resultat af alt for meget sukkerholdig sodavand


Igen en uge hvor jeg skulle rejse. Denne gang var det dog til lidt spændende himmelstrøg, nemlig Cervinio i Italien. Det var for  at deltage i en workshop, men heldigvis fik vi også en dag på ski, den første gang i denne sæson. Vi boede i 2050m højde i en lille landsby i et lille hotel med den mest fantastiske og hyggelige indretning, rigtigt gammelt italiensk. 

Det var også ugen hvor Pia og drengene startede med tyskundervisning. Jeg vidste det godt, men blev visuelt påmindet, for da jeg kom hjem var der tysk sedler rundt omkring med opgaver som Pia havde fået af tysklæren. Heldigvis er både Pia og drengene glade for tysklæren, der er en venlig dame og det hjælper også hun har samme interesse som Pia idet hun går til undervisning i syning. Faktisk har Pia givet hende lektier for i syning, idet Pia har spurgt om hun ikke kunne finde ud af hvordan man lavede en bestemt syning som Pia selv havde problemer med.

Lørdag var vi på besøg hos familien Poulsen. Det blev til en rigtig hyggelig aften, med god mad, spas og planlægning af hvordan vi skulle komme og besøge hinanden. 

Her søndag har vi netop hentet drengene i biografen, hvor de var inde og se Hungar games sammen med en fælles kammerat. Det var første gang de var helt alene nede i Mamut indkøbscenteret, så vi var lidt nervøse, men det gik godt, de farede ikke vild, blev kidnappet eller bestjålet. 

Det er nu søndag aften og Pia er ved at lave fennikelsalat, drengene laver lektier og jeg skal ud og tænde grillen.

Szia Fam. Mortensen


No comments: