Sunday, April 26, 2009

Cirkus Windspeil kom til Anif

Så kan foråret ikke være flottere, grønt i forgrunden og hvidt i baggrunden

Dennis vores nye "tyske" onkel i dyb dialog med kasper om det at være barn

Med foråret kommer også forårsoprydning

Regnøring af pool høre også foråret til

Og den årlige vask sker også i foråret

Akrobat Emil i fuld gang med hans trapez nummer

Det er slet ikke så let som det ser ud

,
Denne uge var der ingen problemer med at få Kasper og Emil i skole. De skulle øve Cirkus hele ugen og torsdag var opvisningsdag. Til at hjælpe dem med de forskellige numre, havde skolen lejet et mindre omrejsende cirkus, Cirkus Windspeil til at træne artisterne.
,
De første 3 dage gik med hård træning, hvor de begge kom hjem glade og fortalte om hvordan de byggede pyramider af mennesker, lavede kunster med en pov (håndtag, snor, kugle og stof). Specielt kasper var glad da han var blevet udvalgt til at skulle optræde med specielle øvelser og han havde fået ros af den ellers altid så sure Frau Wallinger. Torsdag oprand og jeg kom tideligt hjem fra arbejdet for at hente Pia. Desværre havde Kasper fået det dårligt med feber og hovedpine, men vi fik ham til at tage med, da vi håbede han ville skifte meneing. Men han blev desværre ikke bedre, så vi sad og så Emil. Emil derimod var både med til at bygge forskellige former ved hjælp af børn og udførte halsbrækkende kunster i trapezen. Det var virkelig impornerende hvordan medarbejderne/artisterne i Cirkus Windspeil brugte ledelses principper til at give børnene indsigt i alt fra Gruppearbejde, ansvar for en opgave, forståelses af nødvendige kompetencer og masse af ros.
,
Der var forår i luften så jeg kunne få det færdigt ,jeg var begyndt på i week enden. Med det færdige hegn har vi fået en fantastisk krog på terrassen. Men foråret satte også gang i oprydnings fornemmelserne. Jeg havde længe truet med at garagen skulle ryddes op, så jeg havde lånt en Ford Transit til at køre de ca. 30 flyttekasser jeg havde fyldt med alt fra gammelt ragelse til karton og indpakningspapir. Da jeg fik bilen fredag fik jeg også fyldt den med 14 kasser, hvorefter jeg kørte på genbrugsstationen. Jeg blev straks antastet af områdemedarbejderen da han kunne se jeg havde en masse skrald. Da jeg på gebrokken tysk havde fortalt, at jeg havde mest karton, blev han "næsten" sur og var ude i en længere forklaring om at hans kartonpresser var i stykker og det var week end hvor alle mennesker kom med affald. Efter et par minutters brok fik jeg lov til at læsse af bilen, men jeg kunne godt fornemme jeg ikke var velkommen en gang til. desværre havde jeg 2 hele læs endnu, så planen var, at lørdag havde de nok skiftet område medarbejder, så kunne jeg igen læsse af. Men da jeg kørte ind på pladsen stod men ven fra dagen før ved hans ødelagte kartonpresser. Jeg ved ikke om han genkendte mig, men jeg læssede kun det af ,der skulle i kontainer jeg ikke havde været i om fredagen. Derefter kørte jeg hjem med halv fyldt bil. Men jeg gav ikke fortabt, så jeg udtænkte følgende plan. Jeg læssede Audien med 4 kasser og det løse. Derefter skiftede jeg tøj og kørte endnu engang til genbrugsstationen. Planen lykkes, han ænsede mig ikke og jeg kom af med mit affald.
,
Lørdag eftermiddag hentede vi Dennis som pt. skal arbejde i et ½ år i Østrig. Vejret var dejligt så vi nød rødvin på terrassen og grillet svinemørbrad med hjemmelavet pesto pasta. Specielt Kasper og Emil kunne ikke lade ham være. De udspurgte ham konstant om alt fra hvilke tegnefilm han så til mere private ting. Da de skulle i seng var Dennis blevet til onkel Dennis fra Tyskland og jeg er sikker på at det ikke er sidste gang vi har ham på besøg.
,
Søndag uden ski, hvad gør man så? løber en tur. Jeg stod op som da jeg skulle på ski, men tog i stedet for løbesko på og løb en kort tur. Om eftermiddagen besluttede vi os for at køre en tur til Berchstengarden. Det var her Hitler havde sit sommerhus kaldet Ørneredden. Dette må endelig ikke forvekslet med Ørneborgen, der også var titlen på en tidlig krigsfilm. Ørneborgen ligger også tæt på Salzburg i byen Werfen (30km) men i dag var det Ørneredden vi skulle besøge. Desværre var der lukket, så vi må komme tilbage og se Hitlers sommerhus på et senere tidspunkt.
,
Servus Fam. Mortensen







No comments: