Sunday, June 28, 2009

Farvel til skolen

Et hurtigt kig ind i Camilla's klasse på Camilla's sidste dag i skolen


Camilla's skolegård. Døren til højre er ind i skolen, døren ligefrem er ind til Nonnernes sovesale

Spisesalen i Camilla's skole


En sidste tur op af trapperne. Det var de selv samme trapper Camilla faldt ned af da hun havde sprunget hendes korsbånd


Camilla og alle veninderne

Camilla og Mister Brüdel (Skoleinspektør) Jeg ved ikke om Camilla smiler så meget fordi det er sidste dag på skolen eller om det er Pia der har sagt noget sjovt :-)

Thomas og Bo i en heftig dialog omkring forandringsvillighed i organisationer

Så er der dømt spejderbål. Emil ved godt, at et af elementerne i forbindelse med ild er rigeligt med luft.



Her holder Pia klar til at køre på biltoget i Munchen.

Ugen fortsatte som sidste uge sluttede, med masser af regn. Desværre også for Jens og bente der stadigvæk var hos os fra Mandag til Onsdag, men så var det jo godt, at man kunne være i tørvejr i forretningerne.
,
Jeg var beordret til Moskva for at deltage i en vigtig forhandling omkring 770 pumper. Dette havde skabt krise i det lille hjem, da jeg skulle rejse Onsdag og Pia derfor selv skulle komme til Danmark med Bil. Jeg havde dog fået arrangeret at hun skulle med biltoget fra Munchen til Hanburg, hvilket stadigvæk ikke huede hende.Onsdagen oprand, der blev sagt farvel til Bente og Jens, bilen blev pakket og retningen sat mod Munchen. Jeg havde aftenen før sat voice guide på GPS'en da Pia ønskede en stemme, der kunne diagere hende. Da hun startede mod Munchen ville skæbnen at stemme guiden var væk. Samtidig var GPS'e, stillet til den korteste rute, hvilket absolut ikke var den hurtigste. Pia og bilen blev derfor guidet rundt på små landeveje uden stemmeguide og det hjalp ikke, at jeg over telefonen fra Moskva måtte opgive at få stemmeguiden til at fungere. Men problemerne var ikke ovre. Der er to muligheder for at køre på en biltog. Enten den nederste (og lette) eller den øverste og svære. Murphy's lov holdt og Pia blev selvfølgelig anvist til øverste etage på biltoget. Men når det så er sagt, så klarede hun alt med bravour og ankom til Hanburg uden skrammer på bilen.
,
Skrammer kunne hun derimod havde fået da de skulle af toget. Om morgenen da toget standsede stod alle passagere ud, hvilket Pia og børnene også gjorde. Alfi der også var med havde holdt sig hele natten og skulle naturligvis besørge sig. Det var ikke så meget det at den skulle tisse, men mere hvor den gjorde det. Den gik direkte hen til en mand, der stod i nærheden og tissede på hans taske, der stod på jorden. Pia skundte sig naturligvis at undskylde med ordene: I'm very sorry, hvortil manden svarede: I'm even more sorry. Om han også blev fornærmet af at 20 motorcyklister, der også var med toget, stod og grinede af episoden ved jeg ikke, men jeg grinede i hvert fald da jeg fik den fortalt.
,
Lørdag var der gensyn med Pia's familie. Vi skulle til den årlige fætter og kusinefest der som foregående år blev holdt i en spejderhytte. Da vejret var fantastisk blev det en rigtige hyggelig lørdag og søndag formiddag. Der blev snakket, drukket vin, tændt bål og børnene nød rigtig mulighederne for at udfolde sig. Det var tydeligt at Kasper og Emil rigtig hyggede sig. De havde sorte fra fødderne til over knæet hvor bukserne sluttede også var specielt Emil sort i hovedet af kul fra lejerbålet.
,
I skrivende stund sidder jeg på terrassen og nyder det dejlige vejr og håber samtidig at det fortsætter da vi skal være her i Danmark ind til lørdag..... Også kan regn være regn....bare det er i Østrig.
,
Servus Fam. Mortensen





























































No comments: