Sunday, February 14, 2010

Camilla fik besøg af Camilla

Det er rart med ekstra hjælpere. Camilla Dahl fra Danmark var kommet på besøg også skulle der handles ind og Camilla skulle selvfølgelig se vores lokale indkøbssted i Tyskland


Stakkels Alfi har fået spændetrøjen af, men med det resultat at alt hans hår var filtert sammen. Det tog Pia 2 dage at få redt alle knuderne ud. Resultatet en Alfi med halv hårpagt

Når nu vores to sofaer er optaget må man benytte den plads der er ledig. Her er det køkkengulvet der bliver udnyttet.

Næste uge er det fastelavn og selvfølgelig skulle Kasper og Emil klædes ud. Emil er den farlige Ninja ....... fra Danmark.

Kasper er den ædle ridder......fra Kronborg

Camilla var en smuk mariehøne....så længe hun levede

Ugens opskrift: Yoghurt marinerede kyllinge lår med kartoffelsalat og kapers.


Stakkels Alfi. Sidste uge måtte den på operationsbordet for at blive kastreret. I denne uge brugte Pia 2 dage på at rede knuder ud af dens pels. Rede ud er så meget sagt, det var mere en brutal afrivning af hår. Det stakkels dyr ligner ikke længere en flot bomuldshund med lang glat pels. Nu ligner den en afdanket og omstrejfende hund, der har været i et gevaldigt hundeslagsmål. Nu må lidt kærlig omsorg og tid vise om vi får vores "gamle" Alfi igen.
,
Mandag rejste jeg til Danmark for at deltage i et 3 dags seminar. Desværre havde børnene vinterferie i Østrig, så det var Pia der måtte underholde. Det gjorde hun ved bla. at gå på shopping sammen med Kasper og Emil. De skulle nemlig have udklædningstøj til næste uge, hvor der er fastelavn. Camilla fik også udklædningstøj og vi købte også noget så Camilla Dahl kunne blive klædt ud. Der var nemlig fastelavnsbal om lørdagen. Igen måtte vi hjælpe de unge mennesker. Pia måtte i Maxi market for at købe billig alkohol til drengene, der skulle med op til opstartsfesten. Jeg tror de udnytter vores venlige og service minded tilgang til det at hjælpe andre mennesker. Camilla 1 og Camilla 2 kunne senere om natten da de blev hentet fortælle, at det havde været en fantastisk fest, men mange drenge :-)
,
Fredag havde Kasper og Emil og Jeg en aftale med Hans Jørgen og Alexander om at mødes ved Grafenberg bahnen i Wagrein. Vi mødtes kl. 9:00 og tog straks gondolen op på toppen. Her kørte Kasper, Emil og Alexander med fuld fart ned af bakken og nogle gange kørte de også ture ind i skoven (off pist). Første stop blev ved Chokolade Kaj, hvor vi fik varm chokolade og pommes. Næste stop blev ved Grill kylling Kaj, hvor vi fik de mest fantastiske gammeldags grill kyllinger. Det var godt vi fik provianteret, for derefter besluttede vi at prøve turen til Alpendorf, hen over to bjergtoppe. Turen blev en del længere end beregnet, så vi kom først tilbage til Grafenberg 16:30 og en oplevelse rigere, men meget trætte, men endnu engang chokolade hjalp lidt på humøret.
,
Søndag tog jeg med Camilla 1 og 2 til Flachau, hvor vi fik lejet ski til Camilla 2. Det var kun anden gang hun skulle stå på ski, så hun var lidt nervøs. Det vist sig hurtigt at hun ikke havde glemt hvordan man gør, så det blev til 3 dejlige timer med højt solskin og god sne. Begge Camilla'er tager igen i morgen til Flachau for at udnytte endnu en dag med godt vejr.
,
På tirsdag skal Camilla 2 hjem og på onsdag kommer Christina og Palle, vi siger farvel til en nybegynder på ski for at tage imod en første gangs skier og en der tror han stadigvæk er god til at stå på ski ;-). Under alle omstændigheder så glæder vi os til besøget.
,
Servus fam. Mortensen






No comments: