Monday, April 5, 2010

Mobil og jakke meldes stjålet

Jeg ved det ligner et godt eksempel på børnearbejde, men Emil tilbød selv sin hjælp og han er blot meget meget grundig.


Her er Pia godt i gang med at finde næst euges grillret.


Dette blev resultatet af Pia's valg. Kalve kotteletter, med timian kartofler og Østershatte svampe topping

Sådan ser to piger ud der er parat til at tage i byen, men samtidig ikke vil gå glip af de hjemmelavede spare rips

To bueskytter der vurdere deres resultat. Det var virkeligt noget der fangede Kasper og Emils interesse.
Kasper, Emil og Miki der leder efter påskeæg i vores have. Mærkværdigt nok havde Påskeharen lagt 3 æg, en til hver :-)

Her bliver Camilla og Camilla henter på Scooter for at mødes med de andre piger.


Påske ugen, næsten 1½ uges ferie for børnene, alle var klar til ferien. Sidste søndag hentede vi Camilla Dahl i München lufthavn. Hun skulle være hos os i hele Påskeugen og tilbage til Danmark søndagen efter. De første dage på ugen gik hurtigt, jeg skulle på arbejde ind til torsdag kl. 12:00. Camilla havde Camilla og være sammen med og Kasper og Emil legede med forskellige kammerater.
,
Fredag var de på besøg hos Jenny. Jenny bor også i Anif og normalt cykler de over til Jenny. Denne fredag kørte Pia over for at hente dem. Da jeg en ½ time senere hørte at bilen kørte ind på gårdspladsen kunne jeg godt høre, der også kom en anden bil. Jeg gik nysgerrig ud og fandt ud af at Janny’s far også var med. Han kom kørende i hans Mercedes 320 CDI. Grunden til han også var med skyldtes at Jenny’s forældre skulle smide et meget gammelt bambus stolesæt ud. Pia der ikke kan stå for gamle ting havde hurtigt sagt, at hun lige stod og manglede et projekt og disse stole og borde kunne være hendes nye projekt. Godt nok fik vi nye havemøbler i sommers og vi har også vores gamle runde bord med 4 stole samt et havemøbelsæt hjemme i Danmark. Hvis det fortsætter sådan har vi nok havemøbler til alle gæsterne, når vi en gang skal have kobberbryllup. Da nogle af stolene viste sig at være befængt med mærkelige svampe, har hun dog besluttet at de skal på lodsepladsen…..heldigvis ;-)
,
Fredag formiddag var vi også i det lokale svømmebad og desværre blev Emils soft shell jakke stjålet. Vi prøvede endda at ringe dagen efter, men den var ikke komme tilbage. Som om det ikke var nok, så fik Camilla sin mobil stjålet natten mellem lørdag og søndag. Hvem der ville bruge den her i Østrig ved jeg ikke, da den har Dansk tastatur (det med ÆØÅ).
,
Camilla og Camilla så vi ikke meget til og jeg tror ikke de har kedet sig i ugen løb. Der har været et par indkøbsture i Europark, der er vores lokale storcenter, et par pigeaftner med pigerne fra Elsbethen skole, to diskotek ture også var der tivoli i Oberalm, hvor de også tilbragte to dage. Men søndag aften skulle Camilla Dahl hjem og Camilla og Jeg kørte hende til lufthavnen. Det blev dog aftalt at hun ville prøve at planlægge at komme her ned i sommerferien igen, så helt kedeligt har det nok ikke været J
,
Lørdag formiddag tog drengene og jeg på indkøbstur i det lokale byggemarked. Målet for vores indkøbstur var nogle gode elektrikkerrør. Vi skulle nemlig hjem og lave vores egne flitsbuer. Vi fandt både elektrikkerrør (en tyk og en tynd) og træstokke som kunne gøre det ud for pile samt en flamingoplade til skydeskive. Hjemme igen blev det tynde rør puttet ind i det tykke og derefter blev de savet over i passende længde. Der blev lavet en snoreslisse i hver ende af rørene og en muresnor blev tilpasset med knuder i begge ender. Rørstokkene blev savet til og fik også en slisse så den bedre kunne fikseres på buesnoren. Flamingopladen blev malet og stillet op af garagevæggen. Forholdsvis hurtigt viste det sig, at det ikke var den bedste løsning. Når drengene ikke ramte skiven men garagevæggen lavede pilene huller i vægen. Her i Østrig er mange huse kun forskallet med noget, der ligner gipsplader, så vi måtte finde en løsning. Heldigvis havde vi en masse flyttekasser. Disse blev skruet på to brædder og brugt som bagvæg, nu kunne drengene skyde alt det de ville.
,
Lørdag eftermiddag tog Pia drengene med over til den lokale legeplads i Neu Anif. Her havde påskeharen lagt 300 påskeæg rundt omkring i buske og andre gennemsteder. Børnene gik på æggejagt og Pia blev inviteret hen til et damebord. Her sad Pia i 1 time og fik praktiseret hendes tyske. Det ender med hun bliver bedre til tysk end mig.
,
Søndag tog vi afsked med Camilla Dahl, hvis ferie i Østrig var ovre. Vi nyder stadig de få dage vi har tilbage, men mere om det næste uge.
,
Servus Fam. Mortensen







No comments: