Sunday, October 10, 2010

Snobrød og røvhuller

Man skal ikke prale af at man var god til badminton som barn. Det gjorde Pia, så Kasper og Emil ville naturligvis gerne se Pia i action. Helt dårlig var hun nu ikke.


Hængesofa, snobrød og røg, bedre hygge får man ikke på en Søndag.


Måske er der aligevel noget der er bedre hygge. Her nyder Pia og Camilla: sol, varme, te og ingen røg


30 sek. efter dette billede var taget, skrumpede æggekagen til en femtedel. Måske var der kommet lige loveligt meget bagepulver i dejen.


Endelig en stille uge. Jeg var kun ude og rejse 1½ dag og ingen kom til skade. Mandag var Camilla til kontrol med tæerne og for at få stingene af. Tæerne så godt ud, så vi regner med Camilla kan få nålene trukket ud næste mandag.

,
Da Camilla blev opereret havde hun en uheldig/sjov oplevelse. Da det var tæerne der skulle opereres, fik hun kun en lokalbedøvelse, men da hun ikke kunne lide at se/høre hvordan operationen foregik, fik hun en slumre pille. En slumre pille får ikke en til at sove, men en til at slappe af som om man er fuld. På et tidspunkt under operationen begyndte Camilla’s ben og ene balle at sove, da det ene ben lå i en udspændt stilling. Dette generede Camilla, så hun prøvede hun, at sige det il sygeplejersken, der stod ved siden af hende. Desværre virkede slumre pillen også bedøvende på talemusklerne, så da hun prøvede forklare at hendes ene balle sov (På tysk med dialekt), fik hun sagt et ord, der kunne opfattes som ”røvhul”. Sygeplejersken syntes det lød mærkeligt så hun spurgte om Camilla sagde ”røvhul”. Camilla, der ikke ville misforstået, prøvede endnu en gang at fortælle, at hendes ene ben og balle sov. Denne gang misforstod sygeplejersken fuldstændigt hvad Camilla prøvede at fortælle. Kalder du doktoren en røvhul, spurgte hun lettere fornærmet. Camilla prøvede endnu en gang at forklare problemet, men herefter var sygeplejersken fuldstændig overbevist om at Camilla syntes doktoren var et røvhul, fordi han opererede hendes tå. Det lykkes ikke Camilla at forklare den rigtige sammenhæng, så den dag i dag går der en sygeplejerske rund og tror Camilla er en flabet teenager pige, der ikke er spor taknemlig for det doktoren har gjort for hende.
,
Torsdag begyndte Kasper og Emil til Judo. Det var første gang de deltog og bagefter var der kun begejstring over træningen. Det er helt sikkert noget de vil fortsætte med og de glæder sig til at få en Judodragt med bælte.
,
Lørdag havde vi inviteret Camilla kæreste, Pauli og hans forældre ud og spise, da de havde passet Alfi, da vi var i Bulgarien i sommers. Stedet var en gasthaus højt oppe på bjerget Slanken. Fra restauranten havde vi den mest fantastiske udsigt over Hallein og hele strækningen til Salzburg og mens vi sad og spiste gik solen ned og skabte et sceneri af røde farver over bjergene og hele vejen ud i horisonten. Restauranten hvor vi spiste var berømt for deres snitsler. De kunne fås i to størrelser, en lille og en normal. Alle andre end mig bestilte en lille, jeg bestilte en normal. Jeg forstår dog ikke hvorfor de bruger betegnelsen, lille og normal. Den snitsel jeg fik fyldte ca. 1½ tallerken, men alle var enige om at snitslerne var de bedste vi end til videre har smagt her i Østrig. Efter middagen sagde vi farvel til Camilla og Pauli der skulle til fest. Pia, børnene og jeg tog med hjem til Pauli’s forældre, hvor vi hyggede os med smagsprøver af alverdens forskellige frugtsnaps, Sturm, øl og rødvin. Først kl. 2:00 da Camilla og Pauli kom hjem besluttede vi os også for at tage hjem.
,
Søndag slappede vi af med fantastisk vejr, hvor solen skinnede hele dagen og vi kunne sidde på terrassen og nyde bjergene og ungerne, der lavede snobrød på weber grillen. Næste uge kommer Mogens, Marianne og børn på besøg, hvilket vi glæder os til.
,
Servus Fam. Mortensen

No comments: