Sunday, March 16, 2014

21 grd. også kom regnen

Endnu en skøn ret, lavet af Pia. Rødvinen er selvfølgelig fra Ungarn


Dette er udsigten fra Camilla's værelse på sygehuset i Linz


Camilla og Miriam på en cykeltur i omegnen af Linz.....som I kan see så var vejret også fantastisk i Linz



Onsdag var en stor dag, specielt for Pia der virkeligt har savnet at kunne se dansk TV. Jeg havde i week enden sat vores parabol op, men kunne ikke finde satalitten. Onsdag kom saa en tekniker, der fandt satalitten, men desvärre kun med svagt signal, hvilket betyder, at der skal väre forholdsvis godt vejr for at vi kan se TV. Lidt er dog bedre end ingenting og vi har virkeligt nydt at sätte os i sofaen om aftenen og tände for dansk TV.

Drengene har haft engelsk test i skolen og som forventet gik det godt. Der er dog test hele tiden og derfor er det godt at see hvordan drengene er pligtopfylden og bruger en del af week enden til at läse op för testerne.

Fredag kom Camilla hjem fra Linz, hvor hun er i praktik paa et stort hospital sammen med en veninde. De bor paa et lille värelse, hvor eneste mulighed for at lave mad er en microbölgeovn og en elkedel. Söndagen skal derfor gaa med at lave en masse fördigretter, der blot skal töes op i ovnen. Det er en stor oplevelse og som Camilla fortäller saa har hun seet mere paa en uge end alle andre besög paa hospitaler ind til nu.

Endnu en gang er vi blevet snyt for en ski week end. Vejret skiftede fredag nat og baade lördag og söndag har der väret elendigt vejr med regn, bläst og höje temperature. Det har jeg saa udnyttet og faaet koblet vores amerikanske köleskab til vandsystemet i huset og vi kan nu faa baade isterninger og vand ud af köleskabet. Söndagen er brugt til oprydning, hvor specielt Pia har väret ekstrem aktiv paa hendes värelse for endelig at komme i stand. Hun har väret dygtig til at smide gamle ting ud (flot skat) som saa er blevet sorteret efter alle kunstens regler, for her i Östrig sortere man nemlig tingene ekstremt meget för de kan afleveres paa lossepladsen.

Söndagen er gaaet med hygge hjemme da vejret fortsatte med regn og bläst. Camilla har faaet lavet mad, Kasper og Emil övet paa test og jeg har tränet en lille smule i kälderen. Nu er Camilla ved at pakke för hun skal tilbage til Linz, men först skal vi spise rester fra i gaar.

Servus Fam. Mortensen


No comments: