Sunday, November 9, 2008

Ugens indlæg (uge 45)

Kasper og Emil der slåsser med sne på Gross Glockner

Endnu et billede af bjergene taget fra terrassen

Camilla med hendes nye Lady Ski og støvler


den berømte Gross Glockner gletcher, men for kasper var det blot mere sne :-)
!
Dette var ugen, hvor vi prøvede at komme på plads med det sidste i huset. Hverdagene var gået med arbejde, skole og indkøb, så fredagen var dømt til indgøb af hvad der måtte mangle. fredagen kom og alle børnene blev læsset i bilen og vi tog afsted. Da vi havde kørt 10 km begyndte Emil at kende retningen og spurgte hvad vi egentlig skulle. jeg kunne kun svare at vi skulle købe nogle lamper og et lagen. Mere nåede jeg ikke at sige, før jeg blev afbrudt af Emil der nærmest skrækslagen udbrød: ikke IKEA, ikke IKEA igen, jeg vil ikke. jeg kunne godt forstå ham for jeg har det efterhånden på samme måde efter at have været i IKEA 18 gange inden for 2 md.
!
Pia brugte ugen på at "ødelægge/rekonstruere" det billede hun havde malet og vi andre syntes var godt. Men hvad ved vi andre om billeder det er jo ikke os der er kunstner. Desuden har hun invarderet det ene børneværelse med læreder, maling og pensler, så produktionen af billeder er godt i gang på Göllstrasse.
!
Lørdag lykkes det os at få 80% styr på resten af huset, resten må vente til næste week end. Specielt kælderen er nu ved at være brugbar. Det betyder også at vi er klar til overnattende gæster. I den kommende uge får Pia da også besøg af to arbejdskollegaer, Annette og Tove. De bliver de første der overnatter i det færdige gæsteværelse.
!
I Søndag prøvede vi et nyt badeland. På en skala fra 1-5 fik den kun 3. rutchebanen var ok men steddet var lille. Børnene morede sig og de er ved at være rigtig gode til at svømme. Igen var det en fornøjelse at være i et Østrisk vandland, hvor man kunne svømme udenfor og nyde de omkringliggende bjerne, men den flunklende sne på toppen der med et blødt genskær skinnede i eftermiddagssolen.
Det var alt fra denne uge, vi ses næste uge.
!
KH/Fam. Mortensen









No comments: