Sunday, January 25, 2009

En næsten normal uge 4

Det er ikke et billede fra juleferien, Familien Versluis var på besøg igen


Det er ikke Darth Varder men Camilla, der har fået ny skinde til knæet.


Tysk er ikke bare svært for børnene ;-)


Uge 4 var en rejse uge for mig, hvilket ikke er unormalt, men når der sker noget hjemme, så sker det altid når jeg rejser. Jeg var i Tyskland, Waldsted, hvor jeg sad i møde med de 13 General Managers i regionen, 5 Busines Direktører og Søren Sørensen, da Camilla ringede. Hun vidste godt jeg var ude og rejse, så jeg forlod stille mødet for at ringe til Camilla. Hun tog ikke telefonen, den var optaget. Nogle minutter senere kom jeg igennem til Pia og fik en forklaring. Den skole Cmailla går på er et gammel Nonnekloster med høje gamle bygninger og tilsvarende gamle trapper, der er slidt skæve og glatte af mange Nonners gang og nu de mange skolebørn. Det var på disse trappper, at Camilla var faldet og rullet 10 meter ned. Det var naturligvis hendes dårlige knæ det gik værst ud over, så Pia kunne fortælle, at hun skulle på sygehuset og få undersøgt knæet endnu en gang. Heldigvis var der ingen alvorlige skader, men en mindre forstuening. Vi fik en skinne, hun skal bruge, når hun bevæger sig. Den understøtter at skinnebenet ikke bevæger sig frem eller tilbage i forhold til knæet, den er med andre ord en kunstig erstatning for et korsbånd.
,
Om lørdagen tog vi endnu en gang på ski og endnu engang var det med danskere. Familien Versluis, der besøgte os i juleferien, var endnu engang på skiferie, ikke i Salzburg, men ca. 100 km fra byen. Vi aftalte, at de på vej hjem tog et stop i Flachau, hvor vi møtes om formiddagen. Det var en fantastisk dag, fuld solskin, minus et par grader og ingen vind. Pia tog med på toppen, hvor hun fandt en sted hun kunne købe kaffe. Her sad hun og nød vejret og hun indrømmede at synet af de brede flade løjper, det dejlige vejr og de mange glade mennesker der morede sig på ski, fik det til at krible og en lille del af hende tænkte, at det faktisk kunne være sjovt at stå på ski igen. Vi andre fik en masse dejlige ture ned af en rigtig god børneløjpe. Det er sjovt og spændende at se hvordan både Kasper og Emil udvikler sig for hver gang de står på ski. Nu tør de tage en rød løjpe ved hjælp af store brede sving og en blå løjpe kan de tage i fuld fart.
,
Søndag tog vi igen afsted tidlig om morgenen. Pia havde migrene og måtte blive hjemme så det var kun mig og børnene der tog til Bad Stölz. Bad Stölz ligger i Tyskland, ca. 120 km fra Salzburg og har et badeland der hedder Alpenmare. det er et fantastisk sted, med 7 forskellige rutchebaner, 3 udendøres bassiner med 30 grd. varmt vand. Det ene bassin ligner noget en masse børn har tisset i, med gult vand, men det er vand men Ionsalte og miniraler, der skulle have en helbredende virkning. Indenfor er der yderligt et bølgebassin, et surfebassin og en fantastisk sauna afdeling. Bølgerne i bølgebassinet var så store at stod man med fronten skulle man passe på. Både Kasper og Emil opdagede, at en stor bølge kan slå så hårdt i skridtet, at man som mand/dreng må bukke for slaget :-). De fire timer vi havde betalt for var alt for lidt, så næste gang, når Pia er med, bliver det en heldagstur.
,
Servus Fam. Mortensen
,
PS. I fredags havde vi en middel blæst, hvilket nok kun er 5 gang på 5 md.



No comments: