Saturday, February 21, 2009

Sne, Sne og mere sne

Verdens mest søde muffins !!!!!

Sne som den gang man var barn, mindst en ½ meter


Når man er kat er alt den sne ikke rart, men så er det godt at Kasper kan grave en "tissegang" når man skal ud og tisse.


Nej det er ikke klokkeblomst, det er Camilla klar til den lokale fastelavn i skolen.


Rent hår-hygge, det er åbentbart ikke moderne at skulle være brandmænd mere :-)

,
I uge 8 oplevede vi virkeligt, at vi var kommet til et vinterland. Det sneede hele ugen og lørdag var der mange steder en ½ m sne, noget der blev udnyttet fuldt ud af Kasper og Emil,
,
Men ugen startede med et lille uheld. Camilla skulle bage muffins og selv om hun ikke har glemt at læse dansk så misforstod hun opskriften. Det var diæt muffins, så der blev brugt sødemiddel. 3 tsk. skulle der i, men Camilla kom til at putte 3 spk. i dejen. De færdige muffins så fine ud, men da både Pia og Camilla havde prøvespist en halv muffin, der ikke smagte godt, fik de begge ondt i maven og måtte til sengs resten af aftenen. Man kan sige det var yderst effektive diæt muffins.
,
Sidste uges megen stående på ski må have taget hårdt på mig, for jeg fik en forkølelse om onsdagen. Torsdag skulle jeg til tyskland og have årssamtalen med en af vores største accounts i tyskland. Kun med hjælp af panodil og zymelin til næsen lykkedes det at klare turen, men fredag og lørdag måtte jeg blive i sengen og pleje mit helbred. Den største bekymring var, om jeg kunne klare min søndagsmorgentur på løjpen, specielt nu hvor der var faldet så meget af det fantastiske pulver sne. Søndag var trangen til en tur på løjpen større end mit egent medynk og jeg fik nogle fantastiske timer på bjergene i Flachau.
,
Onsdag havde kasper og Emil været på en lokal kælkebakke. Som de fortalte så var de gået en hel time til bakken, kælket en ½ time og gået en hel time tilbage. Vi ville gerne kælke søndag, men det eneste vi havde var en retning mod Neuanif også skulle man fordi politistationen og op af en lille sti til man endte i skoven. Det lød som en næsten umulig opgave, men lykkens gudinde tilsmilede os og vi fandt stedet i bil på mindre en 5 min kørsel fra vores hus. Førhen har vi måtte køre 20 min. for at komme til et område, hvor vi vidste vi måtte kælke, så det bliver ikke sidste gang vi besøger kælkebakken i skoven.
,
Det var ikke kun sneen der kom i denne uge, det gjorde uglerne også...... Pia's kunstriske måde at udtrykke sig har taget en drejning fra det totale abstrakte, hvor man slet ikke kan se hvad det forstiller til malerier med ugler i alle mulige udformninger. Der er gang i 3-4 malerier, men de er ikke færdige. Som den sande kunstner hun er, er hun aldrig helt tilfreds, så I må vente til næste uge før i ser nogle af resultaterne. Et af projekterne for næste uge er også, at oprette Pia's blogg hvor hun kan udstille hendes billeder. Både dem man ikke kan se hvad forestille og dem der "ligner" ugler.
,
Servus Fam. Mortensen














No comments: