Sunday, March 1, 2009

Så skete det igen

Dette bliver et af de sidste billeder hvor vores dejlige BMW X5 er med og som I kan se er vi rigtig glade for den, Stor, flot og hurtig.




Så er de connection til Danmark gennem skype

Vi måtte bare bringe endnu et billede af vores flotte og bedårende mariehøne


Så skete det igen, hovedet var for tungt så noget af håret måtte væk. Pia var endnu engang ved frisøren for at få klippet nogle centimeter af håret. Heldigvis var det kun et par centimeter og resultatet er ikke så dårligt. Det spændende bliver om hun også skal til frisøren i den kommende uge. Da hun kom fra firsøren fortsatte hun og Camilla der hjemme. Pia fik ekstra sort farve i håret og Camilla fik flere lyse striber.
,
Tirsdags var det fastelavn her i Østrig. Da de er meget religiøse og katolitikker er fastlavn en tradition, der holdes i hævt. Fastelavn er dagen, hvor man fester og spiser før den lange "faste", der vare helt til påske. På mit arbejde fik alle to fastelavnsboller fra kantinen og på Camilla og drengenes skole var der fastelavn med udklædning. Da vi hentede Camilla var hun et stor smil. Hun var blevet kåret som bedste udklædte på hele hendes skole, så nu er hun ikke kun vores lille mariehøne, men hele Goldstein Mädschen schule's "Marienkäfer".
,
Lørdag var ren afslapning. Gennem hele ugen havde både Kasper og Emil skiftevis været halvsløj, min forkølelse fra sidste uge havde også siddet i kroppen så jeg nød virkelig en hel dag med ren afslapning foran fjernsynet samt de 3 power nap's jeg fik.
,
Søndag pakkede vi bilen med ski, håndmadder og sodavand og tog til Wagrain. Her tog Kasper, Emil og Jeg gondolen til toppen, hvor vi fik et par timer på ski i højt solskin. Nede i dalen fandt Pia og camilla ud af at alle forretninger har lukket om Søndagen i Wagrain, så de fandt hurtigt et cafeteria hvor de fik tiden til at gå indtil vi kom ned.
,
Servus Fam. Mortensen


No comments: