Sunday, March 8, 2009

Hvem er Alfi ?????

Dette er så Alfi, vores nye medlem af familien


Alfi er en Bomuldshund... den hverken fælder, tisser på gulvet og kræver lidt motion.....når man spørger Pia



Det er Alfi der er forest


Ikke alle syntes det nye medlem var velkommen

Uge 10 var rejse uge for mig. De to første dage i Ungarn, Onsdag i Tyskland og Torsdag og Fredag i Danmark. Pindsvinekrattet lignede sig selv og Naboen havde tændt for varmen så det var også muligt at opholde sig indendørs selv om det ikke er hyggeligt med så tomt et hus. Stuen på 30 m2 har en gammel sofa og en skammel, hvor der står et 14 tommer TV i køkkenalrummet står de gamle havemøbler, så der er ikke meget at komme fra hvis man er indbrudstyv.
,
Da jeg kom hjem fredag fik jeg at vide at lørdag morgen skulle vi på udflugt. Turen gik til Bad Elben der ligger nær Wien. Vi skulle besøge Birgit der havde to hvalpe af racen "Bomulds hund" En hun og en han og det var hannen Alfi Pia havde forelsket sig i. Hun var gået så langt, at hun havde hævet penge, hvis vi (hun) skulle få lyst til at købe hunden. Bad Elben ligger 360 km. fra Salzburg, så man køre ikke lige ud og ser på hunde den ene dag og tilbage næste dag, hvis man har besluttet sig for købet.
,
Vi ankom og blev modtaget af to voksne vovser, to hvalpe og en hundeejer der hed Birgit. Birgit er den type person der pga. af sin åbenhed er utrolig let at kommuniker med også selv om hendes engelsk ikke var bedre end vores tysk. Men Pia og Birgit blev hurtigt venner og 2½ time senere stod jeg og læssede hundeudstyr ind i BMW’en, mens Pia betalte en masse EURO for en lille hvid uldtot på 4 kg. Der hed Alfi.
,
3½ time senere ankom vi til Göllstrasse men familiens nye baby, 16 uger så må man være en baby. Men en var ikke glad for at se Alfi, Bella var straks fremme med kløerne og stakkels Alfi var nok ikke helt tilfreds med sin nye familie, efter den havde fået to slag over snuden af Bella. Her til aften er der ved at falde ro på både Alfi og Bella så jeg tror de første begynder vanskeligheder er overstået.
,
Det var også her til aften vi afleverede Camilla til hospitalet. Mandag morgen kl. 8:00 bliver hun opereret og får to nye korsbånd i højre knæ. Lidt nervøs har hun nok været, men hun tog det flot, så nu kan vi kun krydse fingrene og håbe alt går godt i morgen.
,
Servus fam. Mortensen og Alfi



2 comments:

Coton of Daliara said...
This comment has been removed by the author.
Coton of Daliara said...

Hi Bo,
I love the pictures from Alfi and what you wrote, I must laugh very much when I read it :-)
Hope to meet you all in may at the dog-show in Salzburg.
Big kisses to Alfi and the family
hugs Birgit