Sunday, May 24, 2009

En uge der bød på både sol og vind

Den ene dag er det højt solskin med 27 grd. i skyggen



Den næste dag kommer der orkanvinde i 15 min. og hagl så store som sukkerknalde

PC hygge i sofaen med onkel Dennis, der kom forbi da hans hjemmeklub Aab skulle spille pokalfinale

Onkel Dennis er ikke så tung som billedet indikere

To tøser på den rigtige side af køkkenbordet ;-)

,
Ugen startede fantastisk med høj sol og perfekt terrasse vejr, hvilket også blev udnyttet. Men intet vare ved om fredagen startede dagen flot, men så ved 3 tiden begyndte det at blive overskyet og lige med et blæste det op med orkan styrke inden for 1-2 minutter. Det blæste så meget at vores nye hegn blæste ned og som om det ikke var nok begyndte det at hagle med hagl så store som en sukkerknalde. Det hele varede i ca. 15 min, så forsvandt blæsten, haglene og inden for en ½ time tittede solen frem igen.
,
Torsdag var Onkel Dennis igen på besøg. Vejret var fantastisk og vi ville have ham med i friluftsbadet. Da jeg ringede til han måtte han afslå fordi han skulle se Aab og FCK via internettet på han bærebare computer. Den måde han fik det sagt på gjorde, at jeg fik ondt af ham så han blev inviteret over til fodboldseftermiddag også sad vi i stuen og så fodboldt (Aab tabte) mens børnene legede i poolen og nød solen.
,
Torsdag var også dagen hvor Kasper og Emil for en kort stund var ved at blive verdensberømt. De havde fundet en meeeeeget sjælden bille, der var neongrøn. Den blev fanget under stor tumult, hvilket også resulterede i at den døde. Men de havde trods alt dette sjældne og eneste eksemplar af en neongrøn bille. Den skulle naturligvis opbevares i en en fin æske som de fandt i Pia's gemmer, men da de kom ud på terrassen var Belle ved at spise den sidste bid af verdens eneste og mest sjældne neongrønne bille. På det tidspunkt var det lige ved vi også mistede vores "eneste" kat :-)
,
Lørdag var vi inviteret til åbning af den nyrenoveret bar i Tanja og Hans Jørgens kælder. Hans Jørgen havde lovet champagne, men det blev kun til et koldt glas weiss beer, hvilket heller ikke er så dårligt. Det endte med vi blev og grillede og sluttede af med American Idol. Siden vi for 3 uger siden besøgte dem første gang, hvor vi også så American Idol, har vi selv hver lørdag set programmet. Konceptet er det samme som X-factor og som sidste år hvor Martin var med har American Idol en deltager der fuldstændig out performer de andre "Adam" hedder han. Det kan kun anbefales af se og høre ham synge. Gør man det, så er man solgt.
,
Camilla var ikke med lørdag da hun først havde været i Europark med "pigerne" og senere skulle på "Maggy" (slang for Mac Donald). De endte i byen Hallein, hvor jeg hentede hende sent på aftenen.
,
Søndag tog vi tidligt af sted til Tyskland og Alpenmar der er et af Tysklands største vandlande. De har 7 rutschebaner, bølge bad, saune og dampbad, surfbaner og udendørs varmtvandsbade samt et jodbad. Jodbaded skulle efter sigende regenerere celler og give fornyet energi. Om det var det der skete med Pia ved vi ikke, men mod normal fornuft fik Emil overtalt Pia til at prøve den lange og hurtige rutschebane. Hun prøvede den ikke bare en gang, men 3 gange og derefter fik Camilla overtalt hende til at prøve banen hvor man sad i baderinge. Efter den tur måtte hun så tilbage i jodbadet, en tur i boblebad og derefter i liggestolen ude på plænen. Jeg er sikker på det ikke er sidste gang vi tager til Aplenmar, i hvert fald snakke Pia ikke om andet hele vej hjem.
,
På vej hjem startede Camilla med at SMS med en pige fra klassen, om hun kunne komme og besøge Camilla. Det var helt i orden, hun fik at vide hvornår vi var hjemme. Da vi kom hjem fik vi alle instrukser på at rydde op så der så ordentlig ud. Dette var også nødvendig da der pludselig kom 4 scooter med 4 drenge og en pige. Jeg kan godt begynde at blive lidt bekymret for den udvikling i forhold til hvad der skete sidste week end, men så længe de mødes her hjemme så går det nok.
,
Sol og vind, jodbade og masser af drenge, jo Østrig er alsidig,
,
Servus Fam. Mortensen





No comments: