Sunday, November 1, 2009

En uge i influenza'ens tegn

Så kom influenzaen til Anif. Camilla, Kasper og Emil havde alle mellem 39,6 og 39,9 grd. i feber





Heldigvis tog det kun 3-4 dage så var børnene igen på højkant og kunne nyde det fantastiske søndagsvejr.



Nu har vi ikke kun en hund men hele 3 hunde...en hvid, en blå og en rød :-)



Det er ikke let at se, men først på ugen var Kasper og Emil og resten af klassen oppe på det lokale bjerg, hvor der er et sten teater. Her sang de på tysk





Endnu et maleri kommer til verden. Denne gang er det også varme men også lidt efterårsagtige farver.




Kasper og Alfi spille kryds og bolle.....for det meste vandt Kasper :-)




Mandag var en heligdag i Østrig, både for børnene og jeg. Vejret var ok så jeg startede dagen men en træningstur på Gais berg. Det viste sig, at på denne heligdag var der arangeret vandre ture af forskellige sportsforeninger i Salzburg. Jeg var derfor mod forventning ikke allene, men sammen med måske 100 andre vandre på bjerget. Dette var naturligvis også en chance for at sammenligne formen og jeg blev da også kun overhalet en gang, hvorimod jeg selv overhalede 6 personer på vej mod toppen.
Resten af ugenens arbejdsdage var jeg ude og rejse. Turen gik til henholdsvis Rumænien og Bulgarien.
,
Tirsdag skulle Kasper og Emil's klasse op til det lokale stenteater, der ligger på et mindre bjerg ved Slot Hellbrünn. De havde øvet 4 sange som de sang mens forældrene stod i mørket med rislamper. Efter Pia's fortælling var det enormt hyggeligt og facinerende at stå i mørket, i naturen og lytte til sangene. Der var både tyske og engelske sange og Kasper og Emil kunne alle sammen uden ad.
,
Desværre varede hyggen ikke længe for allerede onsdag startede alle børnene med at udvise influenza syntomer og torsdag måtte Pia til ørelæge med Camilla, der havde feber og ondt i halsen. For at gøre det lidt hyggeligt blev luftmadrassen pustet op i stuen til Kasper og Emil og Camilla indtog den ene af vores sofaer. Heldigvis aftog feberen lørdag og søndag var Kasper og Emil næsten helt raske. Når de skulle se fjernsyn, spille PC eller hoppe på trampolin fejlede de ikke noget, men når de skulle spise grøntsager eller rydde op var de stadigvæk syge....ifølge dem selv.
,
Alt i alt en stille uge, hvor søndag var ugens højdepunkt, med sol fra en skyfri himmel og stadigvæk så stærk og varmende, at vi kunne sidde på terrassen uden overtøj.
,
Servus Fam. mortensen





No comments: