Sunday, November 8, 2009

Festugen

Billedet giver ikke det malede billede retfærdighed, der i virkeligheden viser hvordan Pia har udviklet hendes malekunstskaber.



Først havde Alfi fødselsdag, der blev fejret på "næsten" menneske maner. Den fik i hvert fald 3 gaver.....som børnene også syntes vældig godt om. Faktisk fik den 5 gaver, den sidste var en klipning hos hundefrisøren, så nu ligner Alfi en puddelhund :-)




Camilla festede også. Hun havde inviteret den gamle gruppe af veninder fra Elbethen til aftensmad og de kom også med gaver.....Vin, Sprut og kondomer


Kondomerne blev flittigt brugt, men ikke som vi brugte dem i gamle dage....det er ikke en alien fra det ydre rum, blot en ung pige med et kondom på hoved
Da Pia skulle på malerkusus den aften Camilla holdt fest måtte jeg lave aftensmad til alle pigerne. Dette krævede en velfortjent recorderly


Kasper kunne godt se ud som om han også havde fået et eller andet :-)





Her har vi den nye Hemming Way. Kasper er ved at skrive sin første bog. Den handler om rotten Jan, der både møder en anden rotte (Ib) og en hund.




Dette blev en uge i festens tegn. Først fejrede vi Alfie's fødselsdag. Den blev syv hundeår (1 menneske år). Da den er et fast del af familien skulle den naturligvis også have gaver. Hele tre gaver fik den. Hvem der fik den giniale ide at give den in udsultet kylling i gummi der piver ved den mindste berøring ved jeg ikke, men der går ikke lang tid før den allerede magre kylling får en fedt sugning, lige der hvor pivetingesten sidder.
,
Fredag havde Camilla inviteret 5 veninder fra skolen i Elbethen til forsinket fødselsdag. Pia skulle til malekursus så jeg stod for mad og ro og orden. Det med maden gik rigtigt godt, der blev grillet og pigerne spiste med største velbehag. De havde også fået lov til at tage 1-2 sommersby i garagen, som hurtigt blev hentet. Efter maden satte Kasper, Emil og jeg os til at se Vild med Dans mens pigerne hyggede sig mere og mere højlydt i den anden ende af stuen. Hvordan det skete ved jeg ikke, men pludselig stod der en flaske Blå Gajol på bordet. Camilla syntes at de skulle smage noget rigtigt Dansk. Ganske som i Danmark når man drikker Blå Gajol, begynder festen pludselig at udvikle sig. Det næste der skete, var helt sikker ikke sket uden Blå Gajol. De kondomer Camilla havde fået i gave, blev brugt til at trække på hovedet for derefter at blive pustet op, så pigerne lignede coon heads fra det ydre rum. Til sidst måtte Marlene ud og kaste op...fordi hun i den forgangende uge havde været syg og fik medicin, der åbentbart ikke gik sammen med Blå Gajol :-)
,
Pia kom hjem fra malerkurset netop som Marlene kastede op, så I kan nok forestille Jer hvordan min præstetion af opgaverne "Mad og ro og orden" blev evalueret.
Næste dag skulle Pia ligeledes på malerkursus hele dagen, så hun kørte hjemmefra allerede 8:30. På det tidspunkt var Kasper, Emil og jeg klar i sofaen til vores week end program. Vi var K.K.K. nøjagtig som vores action helt på Disney XT, Aron Stone...Kølig, Klar og Koncentreret, til at se ham overmande en ny super skurk.
,
Pia kom hjem kl. 17:30 med 4 nye malerier, der helt sikkert har ført hende ind i en ny ære med en ny malestil. Pi havde ikke været helt tilfreds med læreinden, der havde været for snævrsynet og uden evner til at sætte sig ind i elevernes forskelligheder mht. malestile. Men et par nye ting kunne man da godt se at Pia trods alt havde lært.
,
Lørdag aften skulle Camilla til Bal...ja jeg mener rigtigt bal og hun glædede sig meget da hun skulle have hendes nye Dirndl på hun fik i fødselsgave. Søndag fik Pia ekstra tid til at udøve hendes nye færdigheder da Camilla ikke vr hjemme og Kasper,Emil og jeg tog i legeland i næsten 4 timer. Resultatet blev et nyt maleri af: En mand, en kvinde, en sø et træ med kun to grene og en mand der sover under træet....dette er dog kun hvis man kan se at det skal forestille de nævnte ting. Jeg er sikker på at når det endelig er færdig så bliver det rigtigt godt.
,
Nu kommer Kasper og Emil ned fra deres Søndagsbad, Kyllingen (Ikke den af gummi) er ved at være klar på Gas Weber grillen og kl. 20:00 kommer der "Forbrydelsen 2" i fjernsynet. Søndagen er gået på hæld, men ugen har helt sikkert været en fantastisk uge, man kunne næsten kalde den en FESTUGE,
,
Servus Fa. Mortensen













No comments: