Sunday, May 2, 2010

Skadestue, læge og endnu engang læge

Så er den forlorenhare klar til at blive bagt i grillen

Søndag og frokost på terrassen


Denne rødbedesalat var virkelig et hit og sammen med mørbraden var det bare perfekt.


Det har været en travl og stressende uge for hele familien. Jeg selv rejste hjemmefra kl. 5:20 om morgen mandag, hvor turen gik til Wien. Herfra rejste jeg til Belgrad om aftenen. Næste dag kørte vi til byen Nis, der ligger 200 km fra Belgrad. Onsdag var vi tilbage og om aftenen gik turen til Rumænien go hovedstaden Bukarest. Men dette var ikke målet, så vi kørte igen 300 km. Til byen Constanta, hvor der var en vandværksmesse. Næste dag blev jeg kørt de 300 km tilbage til Bukarest og næste morgen gik turen tilbage til Salzburg. Fredag aften faldt jeg i søvn på sofaen kl. 8:00.
,
Hjemme på Göllstrasse havde de også nok at se til. Mandag blev der ringet fra skolen, at Kasper havde fået en bold i hovedet så de troede næsen var brækket. Pia hentede derfor Kasper og tog en tur på skadestuen. Her ventede de 2½ time før de kom til. Heldigvis var næsen kun forstuvet.
,
Tirsdag var de Camilla’s tur. Hun havde fået forfærdelig ondt i halsen og om onsdagen skulle hun jo løbe skoleløbet, så Pia kørte hende til lægen. Desværre havde hun halsbetændelse og skulle på antibiotika og måtte ikke løbe om onsdagen. De sidste 6-8 dage havde hun trænet hver dag og en dag to gange, jeg tror det er alt den træning der har svækket hendes immunforsvar.
,
Onsdag vågnede Emil med hævet albue, der havde en mærkelig prikket farve. Vi var naturligvis bange for det kunne være en form for blodforgiftning, da Emil ikke kunne huske han på noget tidspunkt havde slået albuen. Pia kørte derfor til lægen igen og heldigvis var det ikke blodforgiftning. Hvad det var, vidste lægen ikke, så vi fik noget smertestillende og albuen er da også blevet meget bedre.
,
Onsdag var vi også til læge med Camilla, da de sugetabletter hun havde fået, smagte så dårligt, at hun ikke kunne bruge dem uden at kaste op. Hun fik derfor nogle nye, der havde farven pink, hvilket hun syntes var helt vildt sejt.
,
Lørdag ringede Pia til Hans Jørgen og Tanja hans kone, for at ønske Tanja tillykke med hendes eksamen. Det resulterede i en invitation for frokost. Uden at gå i detaljer så blev det en lang og hyggelig dag, med masse af god mad og snaps, brandy og kaffe, Russiske karaoke sange. En rigtig hyggelig dag.
,
Søndag var ren hygge. Lidt havearbejde, så lidt hygge på terrassen, igen lidt havearbejde og mere terrassehygge og sådan gik dagen indtil vi skulle spise vores forlornhare lavet på grillen.
,
Servus Fam. Mortensen

No comments: