Sunday, November 7, 2010

En hemmelighed blev offentliggjort

Kasper og Emils klasse for fuld udblæsning i det lokale stenteater


En Østrigsk skønhed der er klar til at spise før hun skal til bal.


Koncentration, fokus og balance, så er man klar til kamp


Det har været en stille uge, men så alligevel, så er der faktisk sket en masse.


Jeg var ude og rejse de første 3 dage af ugen, så Pia og børnene var alene hjemme. Onsdag blev der ringet fra fritteren, at drengene skulle hentes, hvilket vi helt havde glemt. De skulle nemlig på den årlige udflugt til det nærtliggende stenteater. Her opførte forskellige klasser fra Kasper og Emils skole en række sange og teater stykker. Det hyggelige er, at stenteateret er en grotte i en klippe, der ligger alene i en stor park og da det er sidst på dagen bliver lyssætningen utrolig autentisk med lys fra fakler og stearinlys.

Vi har i hele huset 3 pumper. 2 Grundfos pumper og en Wilo pumpe. Denne uger gik Wilo pumpen igen i stykker. Det er anden gang i den tid vi har boet i huset, at Wilo pumpen er gået i stykker. Desværre vil damen der ejer huset ikke skifte den til en grundfos, da der stadigvæk er garanti på pumpen. Det er trods alt godt at få bekræftet at Grundfos levere kvalitet ;-)

Torsdag er Judo dag og denne gang var drengene virkelig spændte, de skulle nemlig have deres Judodragte….og hvidt bælte. Da de kom hjem fra træning var de ikke til at skyde igennem, de følte sig allerede som små Judomestre. Henover week enden blev der flittigt trænet, hvilket gav en del blå mærker og da vi kørte en tur på cykel søndag kunne Kasper kun beklage sig over alle sine blå mærker, der gjorde ondt når han cyklede.

Fredag var en vigtig dag for Camilla, hun skulle til sin første eksamen, der var karaktergivende. Det startede ellers dårligt med en sur rutebilchauffør, der var flabet over for Camilla, da hun var på vej til skole. Heldigvis syntes Camilla prøven gik nogenlunde og det var endda i faget Matematik. Næste uge har hun endnu 3 prøver, to skriftlig og en mundtligt. Husk at krydse finger for hende.

Fredag var Pia og jeg inviteret i byen sammen med 4 andre kollegaer fra kontoret. Grunden var, at Harald fra kontoret var blevet gift og de nærmeste kollegaer havde derfor inviteret ham og konen på middag. Det betød også at Camilla skulle passe drengene, hvilket bestemt ikke passede hende. Hun ville hellere i byen med vennerne. Vi skulle mødes med de andre kl. 19:30 og da klokken var 19:00 spurgte Camilla hvornår vi skulle af sted. Vi svarede 19:15. Derefter var der en kort tænkepause fra Camilla, hvorefter hun i fuld alvor spurgte om vi så igen kunne være hjemme kl. 20:00. Det tog et stykke tid før vi kunne holde op med at grine og forsikre Camilla, at vi nok ikke var hjemme før efter kl. 23:00, så hun kunne lige så godt arrangere at Pauli kom og besøgte hende og drengene.

Lørdag og søndag var ren afslapning. Vi var hjemme begge dage, søndag kørte vi dog en lille tur over på en nærtliggende legeplads og fodboldbane, hvor vi tilbragte 2 dejlige timer i 17 grd. varme, med fodboldspil, ta-fat og efterårsleg i kæmpebunker af blade.

Sidst men ikke mindst var det også ugen, hvor det blev offentligt!!……Vi rejser til Ungarn når min kontrakt er ophørt i Østrig. Faktisk starter jeg på mit nye job i vores produktion i Ungarn allerede 1. januar. Jeg er blevet tilbudt en stilling som Customer relation and Supply Chain Director for hele produktionen, hvilket er 3 fabrikker, et distributions center og vores regionale akademi: Grundfos City. Det er helt sikkert et spændende job med masse af udfordringer. Udfordringerne er naturligvis også for hele familien. Kasper og Emil kommer til at gå i international skole, hvor de skal snakke engelsk. Camilla bliver måske i Østrig et eller to år for at gøre en uddannelse færdig. Hun har dog ikke helt besluttet hvad hun vil, men der er næsten 10 md. til vi flytter så hun når nok at beslutte sig. Alle børnene har taget det fint og det ser ikke ud til at vi pt. Har de store problemer. Vi ved dog godt hvordan det er at flytte familie til et nyt land, så vi er forberedt og lidt erfaring har vi jo. Vi kommer til at bo i Budapest, på vest siden, hvor der er flottest og hvor de fleste danskere er udstationeret. Allerede nu ser det ud til at vi kommer til at få en del flere venner, da jeg allerede er blevet budt velkommen af de 3 andre danskere, der også arbejder i Ungarn. Nu hvor det er offentligt og vi i længere tid har vænnet sig til tanken, begynder man faktisk at blive lidt spændt….men mere om det når tiden nærmere sig.

Servus Fam. Mortensen



No comments: